Snö, snö, snö

Det har ju snöat lite till och från den senaste veckan, förutom då de senaste ett och halva dygnen när vårt kök skulle komma. På förmiddagen idag började det igen. Inte så mycket, mest ett stilla vackert snöfall. Vid halv elva där ungefär upphörde det och jag tog beslutet att kolla upp om det gick att hitta mina skogsstigar, eller om dom var helt igensnöade. Det var som att komma in i en Jenny Nyströmbild. Allt björksly och liknande hängde snötyngt ner och gjorde att man inte alls kände igen sig i skogen. Stigen var ändå på de flesta ställen skönjbar, det var bara på ett ställe som jag inte såg vart jag skulle gå och tog fel väg. Hittade dock rätt lite längre fram. Så här såg det ut:Sen vid ett-tiden ungefär började det snöa igen. Efterhand har det tagit i och de senaste timmarna har det varit riktigt ymnigt snöfall. På radion berättar dom att det lär fortsätta under kvällen och i morgon kommer ett nytt snöfall in. Det blir till att gå stigen i morgon igen för att försöka hålla den någorlunda synlig!

Det är riktig vackert ute och snöandet nu fick oss i riktig julstämning. Vi var helt enkelt tvungna att spela det gamla kasettbandet med julmusik som har suttit i radion sen förra julen (det är det enda kasettband vi spelar numera, alla barn vet vilket det är) och mysa till det:


Kommentarer
Postat av: kim

självklart vet jag vilket band du menar och kommer att sakna det i år...är riktigt avundsjuk på er att ni har så mycket fin snö. själv kommer jag ärligt talat inte ihåg när jag såg solen senast, det har varit mörkt och grått och regn i över en vecka nu :( vilket påverkar mig väldigt negativt, får verkligen kämpa med att hålla tillbaka alla onda tankar.puss och kram

2008-12-11 @ 22:28:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0