Lååång dag

I morse var vi uppe före sex eftersom elektrikerna skulle komma kl sju. Hade väldigt svårt att somna igår, tittade på klockan sista gången vid halv ett, sen blev det en orolig mardrömssömn. Elektrikern då? Kom vid åtta, så vi missade en timmas sömn där. Sen har dom hållit på och härjat hela dan, två och en halv stycken. När dom åkte på lunch kom lastbilen med kyl och frys. Dessa ställdes in i nuvarande kök, så maten fick lagas bredvid och bakom dom på nåt ryggbrytande sätt.

Efter maten skulle kyl och frys ställas på plats. Återigen fick vi konstatera att varken golv eller väggar är helt raka. Efter en hel del försök och svordomar kom vi överens om att låta det hela vara till i morgon innan vårt dåliga humör fick oss att förstöra nåt.....

Men, nu har vi kontakter i hela köket, spotar sitter på sina platser ovanför bänkarna, vatten är framdraget och väntar på blandaren som inte kom idag ( imorgon?) och nånstans känner vi oss ändå ganska nöjda, men trötta. Nu blir det nån stund framför tv:n innan vi ramlar i säng.

Tilläggas bör att vi fick ju en decimeter ny, mjuk snö inatt, så det är riktigt juligt ute!

Kommentarer
Postat av: Carina

Jag håller fullständigt med dig ang det du skrev om aktiv dödshjälp. Om jag är vid mina sinnens fulla bruk och har en önskan om att få slippa lida (kanske för lång lång tid framöver)då SKA jag ha rätt att avgöra när det är dax för mig att få ett avslut.

Vem har rätt att avgöra tidpunkten för finishen?

Jo JAG!Sen vill jag säga att det är himlans skoj att se hur ert arbete med huset växer fram, från ena dan till nästa :-)

Ni gör ett toppenjobb!Nu önskar jag er en GOD JUL och var rädda om varandra!Julkramar//Carina

2008-12-23 @ 10:23:25
URL: http://faith60.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0