Köksrapport

Självklart har jobbet fortsatt i köket även idag. Bertan såg ju till att hålla sig hemma idag eftersom kyl och frys skulle levereras idag. Han var uppe tidigt eftersom sånt där ofta kommer vid sju- halvåtta. Ute och sandade vår isbacke så lastbilen skulle komma upp. Vid tre- halvfyra ringde dom från speditionsfirman och talade om att dom kommer inte idag - det hade vi redan listat ut vid det laget.... nej, dom hade fått grejorna så sent och sen var ju inte det här rätt DAG  för dom att köra åt det här hållet... nehej, vad spelar det då för roll att varorna kom sent?????? Men på måndag ska dom komma! sa dom... För vår del spelar det inte kanske så himla stor roll. Vi kan sätta upp överskåpen ändå, dom måste ändå sättas som dom lirar med högskåpet intill och sen ska kyl och frys FÅ plats under!

Det som är gjort idag är att jag har betsat "fuskbalken" inklädnaden av limträbalken som blev till när vi flyttade väggen. Det blev riktigt bra:Blandade två olika betsburkar som vi hade sen tidigare och fick en färg som passar hyfsat ihop med den äkta varan.

Har även monterat dämpare i alla lådor och dörrar. Det är en njutning att stänga dom nu! Man släpper dörren och istället för en smäll så GLIDER den in mot skåpet! Samma med lådorna, vilken uppfinning! Bertan har gjort klart med bänkskivor, mikrougn och byggt ett skåp som ska dölja vatten och avloppsledningarna som synts på tidigare bilder. Detta skåp ska nu målas, med start i morgon.

Morgondagen kommer också att ägnas åt att ta fram kaklet och lägga det i olika konstellationer för att se vad som blir bäst. Även så försöka räkna ut var jag ska börja sättningen för att få det så jämt som möjligt, och var eventuella kapningar ska hamna. Själva kaklingen blir dock inte förrän på lördag, har en saftig nackspärr som måste släppa först!

Kommentarer
Postat av: diana

ååh, det blir så fint =) ni kämpar så bra. tack för det fina julkortet! kramar

2008-12-18 @ 20:02:28
Postat av: diana

åh, det blir så fint. ni kämpar så bra =) tack för julkortet! kramar

2008-12-18 @ 20:03:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0