Juldagen

Nu väntar vi på Kim och Markus. De ringde för en stund sedan och är nu på väg från Härnösand. Innebär att Kim missar början på Bonde söker fru, och jag vet ju att det har hon följt. Men, hos oss finns TV 4 Anytime, det tror inte jag att hon vet, så det kan ju bli en glad överraskning!

Pysslet i köket har fortgått även idag, även om det saktat ner lite i farten. I morse klarade vi båda två av att sova lite längre, det var länge sen. Vi har varit så uppe i varv att vi vaknat tidigt oavsett veckodag och inte kunnat somna om. Men nu är det som sagt mer pyssel än hårdjobb. Den nya skålhandtagen har kommit på plats idag, förutom några där på vitrindörrarna där middagen kom i vägen. Golvlister har blivit målade en första gång, profillist har satts upp, bänken har blivit oljad, ja, det är nog det. Sen har det bäddats och fixats för nattgästerna.

Vi var ute på en lunchpromenad, det var ju så skönt väder, sol och sådär sex minusgrader. Träffade Märta på hemvägen och bjöd in henne på en kopp kaffe om hon ville, så hon kom en sväng på eftermiddagen och pratade bort en timma.

Med andra ord har vi haft en väldigt skön dag och nu ska det bli så himla roligt och mysigt att träffa Kim och Markus!
Ser också SÅ mycket fram mot att få träffa de andra båda älsklingarna på lördag, GUD, vad jag längtar efter er!!!!!!

En bild på köket som det ser ut idag:

Kommentarer
Postat av: vickie

jag längtar också!!! jättemycket!!!!!

2008-12-26 @ 13:27:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0