Dan före dopparedan

och jäkten har väl lagt sig lite grann här i eftermiddags. När vi insåg att diskbänksblandaren inte hinner komma innan jul och att vi därmed inte kan inviga vårt nya kök i jul, så kändes det som vi lugnade oss lite grann. En hel del återstår ändå, profillister, golv- och taklister, kakellister, socklar, ja det är säkert mer, jo, olja in bänken, silikonera/latexa osv... Men vi tar det, allteftersom.

Dagens stora YES  var att beslagen som ska sitta på dörrar och lådor kom (borde kommit efter kranen) och dom var ännu finare än på bild! Så här ser dom ut:
 Klicka för att visa större bild...
Beställda från Aros Byggnadsvård i Västerås (även bild därifrån).

Dagens SHIT var när vi skulle fortsätta det avbrutna arbetet från igår med att ställa kyl och frys på plats och upptäckte varför vi hade en täcksida över.... IKEA har inte haft fel en enda gång i det här köksbygget, det är bara vi som haft det....

Det skulle sitta en täcksida mellan högskåp och frysen, annars kunde man inte öppna dörren... Alltså fick vi ta bort kyl och frys, plocka ner överskåpen och börja om från början. Det var den förmiddan! Men nu är kyl och frys på plats och det känns väldigt bra!Det som återstår i kväll är att avvakta att skinka blir klar, det doftar redan gott! Under tiden kläs granen, sedan ska skinkan griljeras och när den efter en stund har svalnat till ättemperatur, ska den avsmakas. Därtill hör en liten skinksup, levande ljus och julmusik, sen gott folk, är det jul!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0