Ännu mera snö...och mer kök!

Det ser ut som ett julkort ute, det bara snöar och snöar och snöar. Hela dan har det hållit på, tydligen fortsätter det större delen av natten också. De spår som jag trodde mig trampat upp längs stigen igår när jag var ute är osynliga sen länge och nu behöver man snart ha snöskor för att ta sig ut.  Väldigt vackert är det i alla fall! Gissar på att vi har minst tre decimeter, vilket kan vara närmare fyra i morgon. Även om det skulle bli riktigt töväder finns det nu inga möjligheter att vi inte får en vit jul.

Igår skruvade jag ihop några av överskåpen, Bertan hade skruvat några, och idag påbörjade vi uppmonteringen av dom. Det vi snabbt konstaterade var att det var inte lika lätt som vi hade trott! Vi visste att väggarna inte var helt raka, men nu såg vi vad det innebar praktiskt! Det är bara det att det inte finns fysiska möjligheter att få alla väggar. golv och annat som går i våg och lod att bli helt OK i ett så här gammalt hus! Man får ta det på uppstuds, helt enkelt. Nu känner man dock att det börjar närma sig sanningens ögonblick; kommer det här att funka? Kommer våra ritningar att hålla? Kommer vi att få upp alla skåp på ett sådant sätt att det funkar och ser bra ut? Det visar sig, vi får väl några fler svar i morgon.....

Var tvungna ta en tur till stan idag också i snöyran. När vi ändå var ute skulle vi titta på den köksblandaren vi vill ha,  den skulle finnas till påseende på Homebutiken. Det fanns den inte, men däremot lyckades vi förhandla oss till ett riktigt bra pris på kyl och frys, så nu är det beställ och levereras torsdag nästa vecka! Känns bra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0