Kökslängtan

Sen ett drygt halvår (det är förmodligen längre) har jag använt IKEA:s planeringsverktyg för att rita vårt nya kök. Har sen i våras haft ambitionen att åka dit och prata med dom för att kolla att jag tänkt rätt osv. Idag äntligen kom jag iväg. Var faktist FÖRSTA kunden in på köksavdelningen och ryckte tag i en tjej. När vi loggat in på vår ritning visar det sig att vi aldrig ritat om den efter vi gjorde förändringen i och med att fönstren sattes in (visade sig då att fönstren var tvungna att flyttas lite pga den stolpe som bär upp övervåningen....)! Snacka om miss! Fast å andra sidan tror jag inte det spelar så himla stor roll, det blir tre högskåp på högersidan om fönstren, istället för två. På det stora hela gav inte IKEAbesöket så mycket, förhoppningsvis för att vi tänkt och ritat rätt!? Ser verkligen fram mot att köksarbetet sätter fart, dessvärre är det ju inte bara upp till oss själva. Väntar på att få muren putsad av vårt eget proffs, (undrar om vi egentligen får elda i nuvarande köket när nu muren är oputsad? Fast det måste vi när det kyler på snart!), sen när väggarna är reglade (dröjer nog inte så länge) måste vi ha hit elektrikern innan det går att sätta dit gipsplattor, sen är det rörpularen .......

Var också och tittade på flera bygghandlare efter rätt takpanel, utan att hitta det. Gillar inte när man blir tvungen att ta second best, men det kan bli så. Vill ha pärlspont utan pärla, med ett V emellan brädorna och ganska smala, ca 9 cm. Detta vill jag helst ha både i taket och på väggarna. Ska vara vitmålad pärlspont till brösthöjd och sedan denna tapet : http://www.durosweden.se/kollektion/tapetsera_wallpaper.asp?wallpaperId=237    åååå vad jag vill komma dithän!

Dagens Knutte: inte så mycket att säga mest zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz. Lockade ut honom på eftermiddagen men då kom en stor traktor och slog av våra åkrar (underbart) och då tyckte Knutte det blev för högljutt och gick in och la sig igen och sover fortfarande som en gris!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0