Tillbaka till vardan

Nu har dom alla åkt. Lämnade Dennis i Y-buss vård där vid tolvrycket, fvb till hembyn. Sen tillbaka hem och jagade dammsugaren och skurhinken. Dom är bra lortgenererande, barnen, och så Knutte, förstås! Själv förorsakar jag aldrig vare sig damm eller smuts....!?

Det blir tomt när så många åker, men det är bara tre hela dagar, sen kommer torsdan och vi åker norröver, det är alltid lika SKÖNT! Den här gången kommer ju Vickiegumman och förgyller våra dagar, dessutom, ser verkligen fram mot det!
Vill visa den här bilden som finns på hennes blogg, tycker den var så himla bra. Hon har köpt ett par snygga jeans på rea som hon vill visa, och det är det jag tycker är så bra på den här bilden, det är jeansen som är det framträdande, hon är i gråskala, men ändå så bra! I övrigt känns det som höst i kväll. Dagen började soligt och varmt, kjol och tunn top när jag och Dennis åkte iväg. Sen kom det dis som tjockade på sig, vinden satte i och nu kommer det nån droppe då och då, grått och trist och blåsigt. Känns definitivt att måndan och hösten är på väg!

Kommentarer
Postat av: Carina

Ta dig en kopp kaffe innan du läser detta, det blev ju lite mer skrivande än vanligt :-))

Jag håller med dig, känslan av höst kommer ganska ofta nu. På vissa träd har bladen redan gulnat och trillar ner. Ingen kul känsla alls!

Jag är absolut ingen höstmänniska, våren och sommaren gillar jag däremot skarpt :-))

Du hade en tanke om att jag skulle vända på mitt tänkande, att jag kanske skulle kunna göra andra glada, det har jag testat. Jag försöker med alla krafter att bryta ångesten som dyker upp så fort det blir lite obehagligt. Vissa gånger så har jag gått in som ensam kund i en affär, jag skakar, det känns som att jag har en lovikavante i munnen och kan alltså inte prata, känslan av att fly tar över allt annat så jag mumlar bara att jag skulle kika runt lite. Den som jobbar i butiken har absolut ingen glädje av att jag kommer in där. Men nu är det ju inte alltid så, jag är egenligen en himlans social person och mår jag bra så kan jag verkligen göra andra glada :-))

Jag mår ju bra mycket bättre nu än vad jag gjort tidigare så tillvaron blir ljusare för varje dag. Kämpar nu med att försöka komma på vad jag ska göra istället för att gå tillbaks till min tidigare arbetsplats, ett kontorsjobb eller jobb i en reception av nåt slag skulle passa mig perfekt.

Nåja, jag tror allt kommer bli bra till slut, känner mig lika stark som en noshörning nu :-))

Visst är det hemskt vad andra kan smutsa ner alltså, lortgrisar är vad de är!

Men trots allt älskar vi dem :-))

Huset blir ju helt klart tomt och öde när delar av familjen far iväg, men ack så fort vi saknar dem ändå :-))Sköt om dig-kramar!

//C

2008-08-18 @ 11:56:07
URL: http://faith60.blogg.se/
Postat av: vickie

om du visste hur lätt det e att redigera bilder i photoshop... hehe. puss puss

2008-08-18 @ 14:12:56
URL: http://vickiebergenholtz.com
Postat av: Tina

Vickie: även om det är en redigerad bild, så kräver det ändå att man ser vad som ska göras, dessutom är bilden snygg även utan redigering, hur du låter håret snyggt drapera sig, tittar neråt byxorna med ett leende och riktar på så sätt uppmärksamheten mot dom. För fasiken unge, skyll inte på tekniken, utan inse att du har del i att det blir bra! ;-)2008-08-18 @ 14:38:34
URL: http://tinaerikssons.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0