Regnkatt

Att Knutte inte gillar regn kanske stämmer, men det är inget som överdrivet bekymrar honom. Det fick jag nytt bevis för idag. Det spöregnade på morgonen, men efter lite käk skulle han ut, trots att han hade möjligheten att vända om när han upptäckte vad det var för väder som bjöds. Efter ett tag skulle han in igen, men en stund senare återigen ut i regnet. När regnet upphörde frampå förmiddagen kom han in. Hela soliga och varma eftermiddagen har han legat inne och sovit. Hungern väckte honom så småningom och efter viss tvekan gick han sen ut. Kollade inte på nån timma om han ville in, målade nya fönstret i arbetsrummet och satt vid symaskinen och fixade till gardiner. När jag skulle ut i köket för att hämta nåt, ser jag Knutte stå och titta in genom den nya altandörren, som är helglasad. Han såg väldigt sur ut och när jag släppte in honom, lovar jag att han skällde på mig! Det var säkert fyra, fem korta gälla jamningar! Han tyckte jag hade glömt honom, det är jag säker på. Efter ytterligare lite käk, gick han upp och la sig på min säng, så långt från ytterdörren man faktiskt kan komma.

Jobbat då? Jo, lite. Det är väldigt svårt att komma igång.... 

Kommentarer
Postat av: vickie

tror det är lättare att vara effektiv om man har ett kontor och inte sitter hemma. så är det för mig iaf.. tror jag. har ju inte direkt möjligheten att knega hemifrån :) hehe. men är man hemma hittar man alltid massa andra saker som är roligare att göra, även fast det är tråkiga måsten är det ändå roligare än att jobba :)puss

2008-08-11 @ 21:16:57
URL: http://www.vickiebergenholtz.com
Postat av: Tina

Det där är både och, oftast jobbar man mer intensivt när man väl sätter igång när man sitter hemma, sitter man på ett kontor blir man ofta störd av arbetskamrater som vill prata eller fråga om nåt. Däremot kan det vara trögt att komma igång, men det beror också på hur mycket man har att göra!

2008-08-12 @ 18:45:37
URL: http://tinaerikssons.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0