Loppis i Vännäs

Måste ju också visa vad jag hittade på loppisen Tur och retur i Vännäs. Vickie hade ett trängande shoppingbehov i lördags och hade kollat upp att loppisen skulle vara öppen till klockan två. Hon har ju en faibless för handväskor och hittade en riktigt chic väska i grått och dimrosa, matchade den dagens outfit perfekt!

För min del blev det en jättesöt brödkorg som verkade helt oanvänd, fyra udda mässingsljusstakar som ska få stå på spishyllan uppe, en fin gammal ram i mässing samt fyra broderigarndockor á 3:- styck. Överhuvudtaget var det sanslöst billigt. Såg en helfräsch rejäl dunjacka i herrstorlek för 60 kronor! Mina ljusstakar kostade mellan 5 och 20 kronor styck. När Dennis och jag var på loppis här i Sundsvall för en vecka sen, tog dom 130:- paret för jämförbara mässingsljusstakar!
 


Dagens Knutte: lite lugnare dag i dag, men definitivt många steg tillbaka i beteendet. Han har varit ute ett par korta vändor, men paniken har lurat bakom hörnet. Inomhus har han valt att ligga under soffor och sängar på ett sätt som han inte gjort sen han var ny i huset. Dennis säger att det bara är att ta det lugnt och avvakta, kanske har han rätt. Nånstans känner jag ändå att det inte är rätt att han ska vara/bli så stressad och rädd. Men vi får ge det tid, så får vi se!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0