Halvsemester

Eftersom jag inte är anställd styr jag ju till viss del över min egen tid. Har haft kontakt med taxivärlden och vi har dragit upp lite pennstreck för hösten, men den här veckan blir det nog inte så mycket gjort, känns ganska bra. Ska träffa ReklambyråLotta på torsdag (om det inte blir ändrad tid som vanligt) för att prata höstnumret av NorrlandsKusten, det jobbet drar väl igång i månadsskiftet ungefär. Men som sagt, den här veckan blir det nog bara sporadiskt jobbande. Som man får betalt för alltså!

När vi drog iväg upp till stugan i början på juli, var ju fönstren bara ikastade i väggen. Har igår och idag ägnat mig åt att skära bort skummet (nu stelnat) som både håller fönstren på plats, samt tätar. Eftersom de nya fönstren inte har samma mått som de gamla finns utrymmen som jag häftat fast vindpapp på, och som nu även är fyllda med isolering.

Växtligheten har varit god under semestern, Bertan är nu ute och kör tredje vändan (minst) för att snygga till gräsmattan. Jag har även ägnat tid under dagen till att rensa rabatter, snygga till runt buskar och liknande (man kan ju inte köra med klipparen ända intill)  samt plocka byggskräp utanför de nyinsatta fönstren.

Sen har jag tänkt börja fila på bjälkarna i blivande köket, de ska ju vara synliga nedanför taket och nu är de ganska lortiga och det sitter gamla spik och finns stora flisor i dom. Det hela ska snyggas till och bli presentabelt. Så jobb saknas INTE!

Trodde ett tag att vi skulle få besök i slutet på veckan, men dessvärre verkar det som det fryser inne. Tråkigt, tråkigt. Hade varit SÅ mysigt. Idén att se sig runt är inte fel, Skatans Café verkar trevligt http://www.skatanscafe.se/, Cafe Juniskär http://www.cafejuniskar.se/ också , båda på nära håll. Eller så båten Medvind i Sundsvalls hamn http://www.msmedvind.com// .

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0