Dagsplanering

Igår fick jag gjort undan en hel del jobb, har en del kvar som ska tas om hand, ska försöka få undan det så snabbt som möjligt för att kunna ägna mig åt lite "eget" jobb. Sånt som jag VILL göra, pyssel och fixande. Ska fixa ett par omtag till mina gardiner i fönstret ovanför skrivbordet. Ska sy ett par dukar till våra nattduksbord; ett gammalt vitt lakan som ska klippas i lämpliga storlekar och få lite infällda spetsar i sig och även runt sig. Ska också försöka få tid att fortsätta rengöra bjälkarna i blivande kökstaket så det är klart. Och så måste jag nog åka och handla lite.

Dessvärre blir det ingen skogspromenad idag, det regnar. Var faktiskt ute en sväng igår och hittade tillräckligt med kantareller så att det räckte till en rejäl stuvning som lades ovanpå en rejäl omelett. Det blev min goda middag. Läste i vår tidning för ett tag sen om ett projekt man startat att fösa ut utbrända människor i skogen för dagliga promenader. Det hade visat sig att det har en helande och läkande inverkan på psyket. Det är kanske därför jag känner en så stark dragning till att gå i skogen? Man behöver det helt enkelt!? Inte för att jag är så himla trasig, det måtte ju vara välgörande för alla!

Idag kommer lilla gubben hem, alltid lika efterlängtad när han är borta, men ännu mera nu med den trasiga katten. Skönt att ha nån att diskutera med som dessutom ser samma saker som jag. Knuttegubben har legat i sängen hos mig även i natt, såtillvida är beteendet OK. Han följer med ner och äter på morgonen, men sen är det med språng uppför trappan och in under sängen igen. Vi får se hur dan utvecklas, och vad han säger när Bertan kommer hem.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0