Dagens vedermödor

Inte hann jag väl allt jag föresatt mig naturligtvis! Det blev inga gardinomtag och inga dukar. Däremot blev det en del borstande på takbjälkarna, men är ändå inte färdig med dom. Jobbandet tog längre tid än jag räknat med, bra på sätt och vis, framför allt blir det lite mer att fakturera, dock blir det väldigt få timmar den här månaden, totalt inte ens en veckas jobb, vi får suga på ramarna!

Så har jag försökt att flirta med Knutsson Katt såklart, med varierande resultat. Han har legat klistrad under sängen idag med. När hungern drev honom ner till köket på tidiga eftermiddagen tog jag fram leksnöret och lockade honom att leka. Det var inte svårt, han är väldigt lekfull. Dock tyckte han det var bekvämare att ligga på rygg och försöka fånga snöret än att jaga efter det, OK för mig. När han tröttnade var det OK att bli klappad och kelad med. Fick till och med borsta honom, vilket inte gått sedan i söndags. En hel halvtimma fick jag hålla på, innan han tyckte att han fått nog av social kontakt och drog uppför trappan igen.

Fick hem min stora gubbe i kväll också, så skönt! Knutte brydde sig inte om att komma och hälsa, det hade han gjort i vanliga fall. Dock kom han efter ett par timmar och då gick det återigen an att leka ett tag. Han satte sig till och med i nån sorts halvposition för att vilja gå ut, man har ju lärt sig tecknen. Erbjöd honom att gå ut, men han valde att stanna inne, inte förvånande. Efter ytterligare en stund var det långa tassen uppför trappan igen. Känns fortfarande väldigt jobbigt med hans beteende, men lite bättre kändes det när Vickie ringde och berättade om sina arbetskamraters katter som också får sådana här "spel". I och för sig är de förknippade med nyårssmällar, men ändå! Det man ändå kan konstatera är att Knutte inte har ont nånstans, han äter som en häst och han gör det han ska på lådan. Klådan och toktvättandet kommer bara när han slutar att äta eller leka, verkar som han då kommer på att "visstja, här är nog lite farligt, vart ska jag gömma mig?"

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0