Underbart är kort

alldeles för kort! Nu har dom åkt igen, gänget. Det blir väldigt tyst och tomt, framför allt eftersom Bertan har gått och lagt sig för en eftermiddags-nap. Har varit mysiga dagar, det tråkiga har varit att stackars Markus blev sjuk, hade drygt 39 graders feber i går eftermiddag och låg däckad hela kvällen. Han kände av det på morgonen men tog en tablett och var med ute och röjde skräp. När tabletten slutade verka kom det hela som en slägga och däckade honom.

Det röjdes och eldades i alla fall, hela den stora skräphögen bakom lagårn är nu uppeldad. Kim och Bertan slet som djur med att bära allt från högen till elden. Dennis demolerade det gamla tröskverket och Markus förpassade allt tungt till brasan. Tack för hjälpen allihop!

Dennis gamla kompis Jimmy som sen några år bor uppåt Ånge kom och hälsade på igår också, jätteroligt att träffa honom igen. Tobbe Nitz och Jimmy var våra favoriter bland Dennis kompisar, jättegoa killar.

Så här såg gänget ut i går eftermiddag efter allt slitet var klart:

image49

Kommentarer
Postat av: Syster

Vad mysigt ni hade det. Ni grillade väl också? Hade Dennis katten med sig?

2008-04-07 @ 14:22:17
Postat av: Tina

Nej det blev ingen grillning, det blev annan favoritmat, man måste ju smörja dom små! Efter viss vånda från Dennis sida fick Knutte bo hos mormor över helgen, det blir nog ingen Knutte heller.

2008-04-07 @ 15:31:15
URL: http://tinaerikssons.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0