Sol!

Åhh,det har varit en härligt solig dag, hittade vår första tussilago idag. Skickade ju en del mms, men tror inte blidkvaliten blev så bra. Var på promenad med Märta när vi fick syn på den lilla (två stycken) tuvan, som stog alldeles in liten, liten bäck. Skulle haft vanliga kameran med mig, då hade det blivit en prisvinnarbild! Men upplyftande kändes det.

Har inte fått sådär väldigt mycket gjort idag, jobbade en timma på förmiddan, dvs innan promenaden. Efter lunch blev det nån timma i solhörnan o sen klippte jag bort lite nyponbuskar som vill nästla sig in i syrenen.

Hade tänkt soppa till middag, men med tanke på den blå himmelen och solskenet, tog jag beslutet: GRILLA! Så när Bertan kom hem utrustade jag honom med några kotletter och ett glas vin, sen var det inga problem.

image57

Har ju gnällt om snön som föll till och med i söndags, ni ser ju även på den här bilden att jordens återkomst är nära, här är en bild till som visar vad som hänt sen i söndags:

image58

Visst ser det trevligare ut?


Kommentarer
Postat av: kim

fy fan vad fubbigt att ni kan grilla!!!!! fick sms:et men som sagt lite dålig bild så jag såg mest en massa brunt och ingen tussilago :) läs på min blogg vad jag lyckades med idag...

puss och kram

2008-04-16 @ 22:33:06
URL: http://kimziefromsthlm.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0