Sol OCH värme!

Det har ju varit sol och åter sol nu många massa flera dar, men värmen har inte riktigt infunnit sig, det har emellanåt varit riktigt kallt i vinden. Men idag var det den varmaste dagen hittills, jämför man med vissa sörlänningar som läser bloggen så har det säkert varit varmare hos dom, man för våra breddgradet har det varit ljummet och härligt, även i vinden. Sjön som hittills varit vit har de två senaste dagarna ändrat färg till mörkt grå. Håller temperatur och sol i sig några dagar till går isen upp, inte fel det heller!

Och så har jag en sak att bekänna. Hade inte tänkt göra det än, men eftersom Kim fick reda på det idag så är det väl lika bra att det blir offentligt. Idag är det tredje dagen utan cigaretter, inte utan nikotin, snuset hänger med, men utan ciggisarna. Lovar varken mig själv eller någon annan någonting om framtiden, utan tar en dag i taget. Men så är det. Kanske är helidiotiskt en vecka innan man ska åka till Bcn och så, men what the hell, tror inte att det finns nån dålig eller bra tid.

Kommentarer
Postat av: Syster

Vad duktig du är. Håller tummarna. Känns det rätt är det bara att köra.

2008-04-24 @ 08:04:05
Postat av: Tina

Nu har även Bertan hängt på, så nu får ni två griniga jävlar på halsen på söndag!

2008-04-24 @ 08:52:10
URL: http://tinaerikssons.blogg.se
Postat av: Syster

Det tror jag inte är någon fara med humöret när ni väl är i bcn. Men ni är verkligen duktiga båda två. Strongt. Heja, heja!!!!

2008-04-24 @ 12:39:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0