Snöhelvete

Idag har det varit den mest deprimerande dagen det här året, återigen har snön vräkt ner hela dan. Vet att man ska försöka hitta nåt positivt i allt och i så fall skulle det vara att det har varit NÄSTAN två plusgrader så snön har inte lagt sig på dom få fläckar som är snöfria. Däremot där det redan var snö har det byggt på en del. Det är så fruktansvärt skitjobbigt så det är inte sant. Vet att man får räkna med bakslag i april och man var ju med om flera varborgsmässoaftnar nere i Väsby när det var snöglopp. Det som är skillnaden är att det har snöat rejält i princip varje dag den här veckan och totalt kommit ca 3 dm. Det sliter psykiskt när det är april och man vill ha VÅR! Försöker tänka på att vi snart ska åka till Barcelona och säkert få en del värme, men det hjälper liksom inte, man sitter likt förbannat kvar i verkligheten. Enligt tidningen ska det bli uppehåll och växlande molnighet i morron, men jag tror det inte förrän jag ser det!

I övrigt har dagen ägnats åt städning, jeeeha, va kul! Bertan har spikat färdigt reglarna  som kökstaket ska sitta på och det känns ju bra.

Orkar jag uppamma energi i morgon ska jag åka och klippa mig, luggen hänger ner och skitar ner glasögonen - är det inte det ena, så är det det andra, sa kärringen som hade näsblod!

Nu ska jag lägga in kvällens middag på eatit.se!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0