Röjning

Nu har det varit röjning i blivande köket, plastmattan är borta och även så kaminen. Kaminen försökte vi demontera så mycket det gick, vi fick ut glasdörrar och teglet som den var klädd med på insidan, men resten gick inte att demontera, men med styrka och list fick vi ut den. Nu står den utanför huset, mellan ytterdörren och köksfönstret så att alla som passerar nere på vägen kan se att; jaha, nu håller Erikssons på att röja igen!!! Det är nämligen mycket viktigt i en sån här liten by, att visa att man faktiskt åstadkommer något (framför allt när man är inflyttade stockholmare, förutom Bertan då, som är nån hybrid, eftersom det fortfarande hörs att han är västerbottning) oj, vilken lång parentes det blev!

När vi hade fått ut kaminschabraket blev det ju ett hål i muren som behövde sättas igen och då såg det ut så här:

image55

Dennisgubbe, nu ska jag ägna lite tid åt att knacka ner putsen från muren, vilket betyder att den kommer att behöva putsas om! Sen ska det muras upp en ställning att ställa en vedspis på, är det nåt du känner att du längtar efter?

Beträffande  väder och snö kan berättas att det idag varit plusgrader, inte många, fyra som mest, men det har sjunkt undan och droppat och rasat från taken, solen har glimtat några gånger. I morgon ska det finnas möjlighet till samma väder, säger dom, och i nästa andetag säger dom glatt - dom djävla meteorologerna - att på söndag drar det in ett nytt snöfall söderifrån. Jag säger bara det - skjut en meteorolog om dan! 

Kommentarer
Postat av: Älsklingen

Se nu alla vad duktig jag är!

2008-04-11 @ 23:40:13
Postat av: vickie

åh jag ser jag ser! guuu va duktig bertan varit! :)

2008-04-12 @ 08:26:35
URL: http://vickiebergenholtz.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0