Nothing much to say

Inga revolutioner idag, har varit en väldigt grå lördag, vädermässigt sett alltså. Igår lovade dom sol idag, men i morse hade dom tagit tillbaka det och lovade en mulen lördag, och det blev det! Har legat över nollan och töat i och för sig, men tänk om det varit sol, då hade det hänt en djävla massa på snötäcket! Nu har det hänt hälften... Men som sagt, finns inte så mycket att rapportera från dage, Bertan har spikat upp reglar i nya köket som taket så småningom ska spikas i och det är ett steg åt rätt håll......

Sa jag förresten igår att Dennismannen fixade teoriprovet för mc? Grattis, grattis, gubben! Nu är det körlektioner som återstår, men det tror jag inte är några problem och sen blir jag nog motorcykelägare rätt vad det är! Du vet inte vad det är du ger bort Dennis! Kanske kräver ut min rätt som ägare......!

Kommentarer
Postat av: Anonym

nu hängger jag inte riktigt med ! ?
/ lilleman

2008-04-13 @ 12:13:04
Postat av: Carina

Ser att ni får tiden att gå utan problem, med tanke på all renovering ni gör :-))
Tror säkerligen att det blir himlans fint när det är klart.
Själva ska vi fixa och dona här till hösten. Köpte huset förra sommaren och har legat ganska lågt än så länge för man vet ju inte riktigt hur man vill ha det. Måste ju *bo in sig*. Men jisses, här finns att göra!
Ser att ni har snö, här skiner solen och det är 10 plusgrader (tänkte du skulle bli lite avis) *haha*

Hoppas du/ni får en skön söndag!

//C

2008-04-13 @ 12:26:21
URL: http://faith60.blogg.se
Postat av: Tina

Dennis: OK för mig att stå för cykeln, som vi pratade om när du var här. Men du tar ju samtidigt en risk, äger jag en mc kanske jag vill använda den... ;-) Teoretiskt är den ju min!

Carina: Jag blir inte bara avis, jag blir illamående! Idag vräker snön ner igen och man blir så deprimerad att man bara vill gråta! Så njut av våren så mycket du orkar!
Tina

2008-04-13 @ 15:18:59
URL: http://tinaerikssons.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0