Mina raringar

Ikväll (och hela dan) går mina tankar till mina barn;
Kim som varit hos läkaren igen angående sin struma och blivit dåligt bemött och mår totalskit: ÄlsklingsKim, följ ditt sunda förnuft, för det vet jag att du är en väldigt klok kvinna, lita till dg själv och lyssna inåt vad kropp och själ säger. Ge saker och ting tid, återigen, Rom byggdes inte på en dag, samtidigt som jag vet, och förstår, att du vill att det ska ske NU! Börja i lugn takt!

Dennis som ju nu är i Amsterdam. Fick följande sms för några timmar sen: "Vi e framme. Det är helt galet. Skumt folk. Vi sitter på en restaurang en bit utanför stan för att kunna slappna av. Går ej i vimlet." Hur kryptiskt är inte detta? Och hur lugnande är det för en kycklingmamma?

Och så Vickiegumman som har texmexbuffé för de närmaste ikväll. Vet ju hur hon funderat och planerat och undrat hur hon skulle göra för att det skulle bli så lyckat som möjligt. ÄlsklingsVickie, jag är så övertygad om att det har varit en höjdare! Hoppas du har fått alla presenter du önskat, nu kan du ju vägen hit.........! Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0