Häxa i vardande

Idag hade jag en läkartid i stan och såg då till att kombinera massa ärenden med detta, man vill ju vara klimatsmart! ...och plånbokssmart.... Började med att hämta ett paket med lite kläder som kanske får följa med till Bcn. Där är jag väldigt lik Vickie, eller om det är tvärs om, hon lik mig... men risken är stor att jag åker iväg med mycket mer än jag har en chans att lorta ner! Men det är ju faktiskt så, att här ute i skogen känns det ganska ointressant vad man tar på sig, det blir sånt som är praktiskt och oömt. Får man då chansen att klä sig för att snygga till sig, så tar man den!!! (Vet att det är precis detsamma för Vickie....;-) ) Å andra sidan var jag lika dan på den tiden det var kontorskläder som gällde varje dag...
Sen var jag och automattvättade bilen för sista gången för den här säsongen, allt för att spola bort allt salt som sitter kvar inunder. Sen vidare till stan, växlade in euro, var till optikern o fixade glasögonen som skaver lite här och där. Sen en vända i butikerna, men det var då jag kroknade, det blev en 99-kronors top på Lindex och ett gäng reatrosor, sen satte jag mig på en bänk i solen och tittade på folk i stället, mycket roligare! Läkarbesöket var sent, hade tid halv sex, men det gick bra, fick diagnosen att jag kommer att bli en häxa med stora vårtor i ansiktet, och knölar på benen, men det hade vi väl redan gissat att jag var lagd åt det hållet? Frågan är om förmågorna kommer med vårtorna eller om man måste skaffa dom separat?

Kommentarer
Postat av: vickie

what??? vadå vårtor och knölar???? hajjar nada.

2008-04-25 @ 10:40:02
URL: http://vickiebergenholtz.com
Postat av: Tina

Jamen, det vet du väl att alla häxor har vårtor i ansiktet! Stora, svarta, fula vårtor, oftast på näsan. Min sitter inte på näsan, utan på kinden, men stor och ful kommer den att bli! Ett resultat av ett soldyrkande liv, pigmentförändringar som kommer så småningom, med åldern. Det är en sån som har mörknat och börjat växa och ska bli en vårta. Inget farligt, sa läkaren. På benen har jag fettknölar som inte heller är farliga, men fula. Så de som är så unga att de har ett val när det gäller sol, kanske ska begrunda!

2008-04-25 @ 13:05:31
URL: http://tinaerikssons.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0