Dagens vedermödor

Det fortsatte snöa hela förmiddagen, sen lugnade det ner sig och kom nån by då och då under eftermiddagen. Nu har det satt igång igen, inte lika vildsint som det måste varit i natt, men snöar gör det. Me don't like!!!!

Vad jag tycker om är att Bertan är hemma igen, känns liksom så mycket bättre. Det är inte bara att slippa vara ensam, det är att det är just han också. Love you!

Dock fick jag ägna mig åt lite styrketräning för att få hem honom. De gubbarna som har åtagit sig att ploga Skärsätt-vägen samt alla stickvägar såsom våran, har i vinter varit väldigt dåliga på att sköta sina åtaganden. Insåg under dagen att skulle Bertan komma upp för vår backe var det bara för mig att skotta. Hade jag kunnat hantera traktorn hade det varit enklare, men nu kan jag inte det, så skottning blev det! Men han kom upp på försök två, så det var värt det!

Har även följt Dennis vedermödor med trafikskolor och mc-lektioner idag. Han hade tur, och huvet med sig, Lilleman, som hann boka av sin lektion i morgon och kräva pengarna åter, när han fått reda på att det han bokat var en laglig form av lurendrejeri! Bra jobbat!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0