Barcelona

Slår mig att jag måste börja planera och fixa inför resan. Har en kjol som ska läggas upp, ett par skor (se tidigare inlägg) där remmen måste kapas, snabbt gjort, jag vet, men man måste komma ihåg att GÖRA  det också. Vidare behöver man gå igenom garderoben och bestämma vad som ska med, gissar att det behöver strykas också. Till stan och växla in pengar måste jag (nej, planet går 7.30 på söndag morgon så vi hinner nog INTE växla på Arlanda). Diana ville ha lite bröd och annat, måste inhandlas. Visst är det stora problem man har? Vickie brukar kalla det nåt klokt som jag inte kommer ihåg nu, men nåt i stil med i-landsproblem, och det stämmer ju.

I övrigt har jag haft Bertan hemma idag, efter gårdagens yrsel och illamående tog han det säkra före det osäkra och höll sig hemma idag. Inte så nyttigt att sitta och köra bil när det snurrar och gungar i huvet. Eftersom han är en envis iller så skulle han absolut lägga på sommardäcken på våra bilar när han ändå var hemma, var ju tänkt att göras igår, men då fanns inte en chans. Blir skönt i morgon (eller onsdag) när man ger sig iväg för att handla att lyssna på susningen från däcken istället för dubbsmattret.

Kommentarer
Postat av: vickie

i-landsproblem brukar det heta ja. tänk motsatsen till u-landsproblem liksom. när och om man har tid för pengaväxling inför utlandssemester är minst sagt ett i-landsproblem. eller att uttagsautomaten bara blåser ut 500hundringar när amn ska ta ut pengar. eller att maten inte får plats i frysen. hajjar du? :)

2008-04-21 @ 22:38:30
URL: http://vickiebergenholtz.com
Postat av: Tina

Jo, jag tror jag förstår.... ;-)

puss

2008-04-22 @ 08:12:24
URL: http://tinaerikssons.blogg.se
Postat av: Carina

Solen ler och fåglarna kvittrar! Bonden kör ut kodynga på sina ägor så nu har våren kommit för att smeka våra kinder med sina ljumma vindar. Hahaha man läste nästan paniken i dig till att börja med men sen kom du på att det är gott om tid att fixa grejjer innan ni reser :-))
Men visst, man får ju inte vara en alltför stor tidsoptimist för då kan det gå åt pipsvängen.
(pssst. om jag viker mig 4 gånger så får jag kanske plats i din resväska eller vad tror du? Har aldrig varit i Barcelona ju!) *ler-brett*

2008-04-22 @ 12:04:49
URL: http://faith60.blogg.se
Postat av: Tina

Har en förmåga att spara saker till i sista sekunden, är nog sån att jag presterar mest och bäst med press på mig.
Skulle vara oerhört intressant att pressa ner dig i resväskan! Inte bara för att se om det skulle lyckas....!

2008-04-22 @ 22:33:16
URL: http://tinaerikssons.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0