April, april....

Det är så det känns - lurad. Lurad på våren! Man trodde faktiskt att jo, nu är det nog faktiskt vår, fåglarna hade börjat kvittra och snön drog sig längre och längre bort och vissa dygn var det plusgrader hela tiden. I går eftermiddag började man ana  vad som skulle komma, när termometern rasade mitt på blanka dan och vinden tog i. Detta är skillnaden mellan halv fem-tiden i går eftermiddag och idag:

image50

image51

Även om snön är blöt och det inte blev en decimeter så känns det inte kul, hade föredragit regn en hel dag istället, för då hade ännu mera snö försvunnit. För att förstärka deppigheten så är jag ju nu ensam i två dar, fast å andra sidan har väl inte Bertan det bättre i Östersund, det är nog betydligt mer snö där. OK, färdigklagat!

Kommentarer
Postat av: AGAINST HUMAN TRAFFICKING

1,2 miljoner människor beräknas falla offer för Human Trafficking, varje år.
De kidnappas, Misshandlas och tvingas in i prostitution, för att sedan Våldtas...
- Gång, på Gång, På Gång

Hjälp till att stoppa Human Trafficking Genom att sprida information om detta!

http://www.edu.nacka.se/Therese.berg/

2008-04-07 @ 18:57:50
URL: http://Royalblue.blogg.se
Postat av: vickie

Man får klaga. D har jag gjort hela dagen. Jag har klagat och jämrat mig över allt jag kommit på som jag inte gillar. Har nog inte spridit så trevlig stämning men ingen tar mig på allvar iaf så d kvittar nog vad jag säger. d har ju vart en värdo dag så då får man klaga. Att vara ensam rättfärdigar allt klagande från din sida so keep on wining! Puss puss

2008-04-07 @ 20:08:27
URL: http://vickiebergenholtz.com
Postat av: Tina

Det är sant, man behöver klaga ibland! Det är bättre än att bara knäppa igen om det. Å då måste jag klaga på dig, som säger att ingen tar dig på allvar, det är inte sant!
puss

2008-04-07 @ 21:49:20
URL: http://tinaerikssons.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0