Akuten

har jag precis kommit hem ifrån efter att ha dumpat min käre make där. Han var på soptippen i förmiddags för att slänga byggsopor när han klev på en träkloss som låg på marken och foten vred till sig. Det knakade och gjorde fruktansvärt ont. Han tog sig hem med bilen i alla fall, men efter att ha sett svullnaden som redan uppstått,  bestämde jag att det måste konstateras om det är en stukning eller ett brott. Det är ju inte så kul att komma till Bcn och upptäcka att man måste söka läkare för att det inte går att gå på foten..... Så nu är han där, sköterskan som gjorde en första bedömning gissade på en kraftig stukning. Sen får han prata med dom om vad dom tycker om att promenera omkring i Bcn i fem dar med en stukning.... Visst är det för jävla kul??????


Kommentarer
Postat av: Syster

Neeej. Det får inte vara sant.Det går bussar o tunnelbana. Ska han ha kryckor ska ni linda handtagen med skumgummiduk.(Diskunderlägg.)

2008-04-25 @ 13:38:27
Postat av: Tina

Vi får avvakta först vad röntgen ger. Är det stukat så får han känna efter själv, och höra vad läkaren rekommenderar, men hur kul är det att inte kunna röra sig som det är tänkt? Det känns skit! Men jag fortsätter förberedelserna!

2008-04-25 @ 14:06:28
URL: http://tinaerikssons.blogg.se
Postat av: vickie

men ååååh, vilket klantarsel!! :( närå, fy farao vad jävla värdo. jag hejjar på dig bertan!!! hejja hejja hejja!!!

2008-04-25 @ 16:22:29
URL: http://vickiebergenholtz.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0