Abstinens

Visst är det konstigt att man nästan får abstinens när inte bloggen funkar? I lördags natt skulle dom byta plattform eller nåt, och sånt går ju aldrig friktionsfritt, alltså har hela bloggen legat nere tills nu. Under den tiden var det ju flera saker man skulle velat dela med sig av, kändes som mer än vanligt, kanske för att man inte kunde? Litar inte helt på att det hela funkar än, man skulle visst själv flytta sin blogg och få upp nåt meddelande om detta när man loggade in, vilket jag inte fått, så vi får se.

Idag är det en underbar solig vårdag igen, vi hade en i söndags också, och det var bl.a den jag hade tänkt berätta om och visa upp, men det känns liksom passé nu. Vi passade på att elda upp en del av allt gammalt bråte vi har liggande, bäst var att bli av med högen som legat precis utanför huset några veckor. Det var det gamla taket från blivande köket.

Igår regnade det nästan hela dan, en av de få gånger man tycker att - härligt, det regnar, regna mer! Betyder ju att snön smälter! Idag är det som sagt solsken igen och ska bli upp mot 10 plus, betyder ännu mer snösmältning!!!!

Så här såg det ut när vi hade försenad påskeld:

image43

Kommentarer
Postat av: Syster

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN. Hoppas du har lite tid att sitta i solen idag. Här är snön borta, tack o lov! Tussilagona har börjat blomma och snart åker vi!!!Ha de o hälsa Bertan. Kram!

2008-04-01 @ 10:43:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0