Vinter

Igår började dan med snöfall, sen gick det över i snöblandat regn, för att gå över i regn, sen åter snöblandat och från eftermiddagen snöade det igen. När jag vaknade i morse var det till ett julkort, ca 1 dm nysnö.

Som tur var klarade elektrikern av att ta sig upp för vår oplogade backe och har nu kopplat in el i vårt nya rum. Har förresten bestämt mig för att kalla det för KVÄLLSRUM, vardagsrum antyder ju egentligen att man har ett finrum också och det har inte vi i alla fall. Att kalla det allrum känns också fel, TV-rum likaså, vi använder det ju inte bara till att titta på TV i. Däremot sitter vi där bara på kvällen, så det får bli KVÄLLSRUM!

Har varit hos frissan och klippt mig idag, har prövat en av dom bättre salongerna i stan, eftersom jag inte blivit nöjd när jag prövat en av dom lokala i Kvissleby. Vet inte än om det är bättre, man måste nästan tvätta och fixa själv innan man ser hur det ter sig, men jag är lite tveksam.... vi får se.

Sen blev det en shoppingrunda. Blev väl egentligen inte så mycket köpt, en glitterklänning till nyårsafton och några julklappar som jag är ganska nöjd med.

När jag kom hem var det en underbar rosa färg på himlen och kylan var i antågande - ca 4 minus då vid 14.30. Tog några bilder och det såg ut så här:

image8

och så här:

image9

Dessvärre är det svårt att fånga den vackra rosa färgen på bild som fanns på himlen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0