Things are going my way!

Idag har det varit en låååång shoppingdag. Bertan skulle i jobbet besöka både City Gross och Ica Maxi och vi behövde dessutom julhandla. Alltså gör han det han ska i butikerna medan jag går och handlar, perfekt lösning. Man kollar upp vad som är billigast på respektive ställen och tar det bästa från båda!

Sen skulle vi på IKEA och köpa en soffa till samt fåtölj, matta och lite annat smått och gott. IKEA har ju erbjudande nu att köper man valfri Ektorp soffa får man en gratis vit klädsel till den. Kollade på IKEA:s hemsida innan vi åkte om den klädseln till soffan som vi vill ha, och som vi har på den vi redan har, fanns hemma, och det fanns den ju naturligtvis INTE!  Då kom Bertan på den smarta idén att vi köper soffan i vit klädsel istället, får en gratis vit och vips! har vi vit till båda sofforna! Naturligtvis skulle vi då även ha vit klädsel till fåtöljerna, både den vi redan har samt den vi skulle köpa. När vi hämtade fåtöljen och jag skulle ta de två klädslar vi behövde, så ligger det två kvar, sen är det SLUT! I samma ögonblick jag tar dem kommer det ett annat par och tar en fåtölj, och tittar efter vit klädsel i den tomma lådan. Det var då jag var tvungen att vända mig bort, när jag tänkte YES, YES YES!!!!! Inte nog med det, när vi kollade i hyllan efter klädseln vi redan har och som enligt hemsidan var slut, så fanns även den! Så - definitivt - THINGS ARE GOING MY WAY!!!!  Känns lite som att saker och ting ibland är meningen, hade vi kommit till den ta-själv-hyllan 10 sekunder senare hade klädseln varit borta. Med det var meningen att vi skulle få den! 

Verkar som att things are going Vickies way också, hon verkar ha fått tag på sin drömklänning efter ett par månaders suktande. En storlek för stor, men kanske går det att sy in den på ett snyggt sätt, hoppas det!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0