Lördag kväll

Nu har golvläggning pågått i två dagar och ser ut att bli färdigt i morgon, då kommer det bilder! Bertan har slitit som en gris, har jätteont i knäna av allt knästående som ju blir med automatik. I går kväll kom vi på den briljanta idén att ta ett gammalt sittunderlag och klippa sönder och stoppa i hans snickarbrallor, så idag har det gått bättre. Synd bara att vi inte kom på det tidigare, så hade han sluppit få lika ont.

Väntar på att maten ska bli klar, har en gryta i ugnen som sprider en härlig doft. Recept har jag nyss lagt in på eat.it.blogg.se, då där går det att läsa vad det är. Dessvärre får vi vänta en timma till ungefär. Men under tiden blir det en GT så det är inget synd om oss.

Efter mat och kaffe och de å sånt blir det nog lite karaoke. Eftersom vi var uppe i stugan förra helgen och för trötta i går kväll är det ett tag sen, så jag har lite uppdämt behov av att släppa fram lite wannabe! Tycker det är himla roligt faktiskt och det lär ju vara bra för själen! Så så får det bli!
Tjing, tjong!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0