Egen makeover

När de grå håren började kännas som de blev för många så valde jag ju att slinga håret blont. Efter ett tag kändes det lättare (och billigare) att göra det själv, och då blev det ju helblondering. Längre fram även kortklippning.
 
Förra hösten gjorde jag den sista blonderingen och lät håret växa, det började kännas som att jag ville ha längd på det igen. Men det blev i stället en riktigt kort klippning innan vi skulle till Aruba. Praktiskt att vara kortklippt, samtidigt som jag ville ha bort så mycket av det blonderade som möjligt.
 
Men det blev ju inte mindre av det ljusa, två veckor med sol och salta bad blekte ganska bra. Men håret har fått växa sedan första veckan i februari.
 
Sen har sanningssägaren dotter Vickie sagt till mig flera gånger att jag borde färga mig mörk igen "mamma, du skulle se mycket yngre ut med mörkt hår".
 
Det har väl sakta sipprat in att hon kan ha rätt, den lilla filuren. Samt att jag tröttnat på blondielivet. Så idag har jag backat tillbaka ett antal år i hårfärg. Åren är ju de de är i alla fall. Resultatet:
 
Igår
 
 
Idag
 
 
I nacken, under de solblekta slingorna, hade min egen färg vuxit ut rejält. Det är den färgen som frissan har sett till ha spridit sig över hela huvudet. Tänker också att håret ska få växa sig ner till axelnivå igen.
 
Vad säger du nu då Vickie???!!! <3 ;)
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Vickie

Jättejättefint!! 😊

2017-10-16 @ 23:52:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0