Rivning

Dagarna rinner iväg när det är semester, flyter in i varandra, var det i går eller förrgår vi gjorde det ena eller andra?
 
Vet ändå att igår hade vi den första riktigt fina sommardagen här! Fick ett par timmar i solstolen, sen var vi tvungna att åka till stan eftersom jag bokat en naprapattid och kära maken behövde en sväng till Byggmax.
 
Min ländrygg och lite annat spökar rejält för mig och har fått tugga i mig tabletter det sista för att fungera. Borde gått tidigare, men när jag insåg det fanns inga tider kvar hos de jag går hos hemöver.
 
Men det gick bra här också, en annorlunda naprapati med teknik i stället för kroppskontakt. Hemläxa med stretchövningar och åtrerbesök på tisdag.
 
Det underbara vädret har varit kvar i dag också, faktiskt blev det ett spontandopp på eftermiddagen trots bara 16 grader i vattnet (vid stranden). Jätteskönt!
 
Den stora rivningen har dragit igång ordentligt här idag. Årets stora projekt här är att göra om den äldsta av våra tre altaner. Den har stått på plats i 35 år och är i stort behov av renovering. Fast renovering är ju fel ord, den ska rivas och byggas upp i en ny skepnad.
 
Ungefär så här såg den ut i går
 
 
Förutom badkläderna då, det blev ju bara ett dopp idag....
 
Idag har detta hänt
 
 
 
 
 
 
All rivning är inte gjord, det är ett slitgöra och även en stålman som min kära make behöver, och är värd, en stund i solstolen också (och ett dopp)!
 
Men vädertolkarna säger att vi ska få ungefär lika bra väder i morgon, så då tror jag det mesta som är kvar kommer att vara nedrivet, kanske även golvet. Det är då det blir knöligt....men det löser sig!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0