Födelsedagshelgen

Trots själva våndan att förflytta sig till en ny förstasiffra i ålderstalet, så hade jag en fantastisk helg!
 
Som jag skrev tidigare så bodde kära maken och jag på The Winery Hotel i Solna, landets enda med egen vinproduktion. Som den kloka man han är, maken, så hade han insett att vi skulle vara lite småhungriga när vi kom fram, så han hade beställ en bricka med gott kallskuret, god ost och oliver som stod och väntade på rummet. Och såklart en flaska vin. Det kändes så himla lyxigt och såklart kunde det inte bli en bättre start på helgen!
 
Så himla härligt att sitta en stund och småprata och äta och dricka i godan ro.
 
 
Vid halv sju var det dags för vinprovning, vilket ju alltid är intressant. Senare blev det middag och då fick jag lära mig att jag INTE gillar getost. En förrätt med getost lät på beskrivningen intressant men, nej.
 
Mätta och trötta var det väldigt skönt att krypa in i hotellets morgonrockar och mysa en stund innan läggdags.
 
 
På lördag förmiddag kom döttrarna och hämtade mig. Det blev en dag av nytta med nöje. Både för mig och omgivningen. Start hemma hos Vickie och där väntade Champagne, jordgubbar och choklad. OCH ett par stora heliumballonger samt en glittrig tiara som det stod Happy Birthday på. De var så vänliga att de lät mig bestämma själv om jag ville gå runt med tiaran eller ballongerna när vi skulle ut i folkvimlet...... Det blev tiaran. En hel del leenden såg jag när vi gick genom hela Mall of Scandinavia, så nog roade jag en del.
 
 
 
Själv mådde jag himmelskt av fotvårdsbehandlingen vi landade på. Tror nästan det var då mina fötter log!
 
 
Efter en god lunch och massa pratande, åkte vi ut till Skokloster och barnbarnen. De var naturligtvis uppspelta och glada över att få huset fullt och vandrade från famn till famn.
 
Även här fick vi fantastiskt god mat, sonen hade bakat in fläskfilet tillsammans med ett fräst hack som verkligen lyfte rätten, till det en ljuvlig sås och andra tillbehör.
 
 
Söndag förmiddag blev det mer lek och samvaro med småtjejerna innan det var dags för oss att åka hemåt.
 
En alldeles fantastisk helg fick jag och är så glad och tacksam för allt som alla ordnat! Tack alla!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0