Hemmagym....

Mycket jobb har det varit så här långt i veckan. Måndag och tisdag ett par rejäla svängar ner över Hälsingland, idag mindre bilåkande när jag jobbat runt stan här.
 
Men det fysiska tog inte slut där i söndags. Eftersom vädret tillåtit det har vi börjat förflytta veden från högen bakom lagårn till den nya fina vedbon.
 
Det betyder att lasta famnen full med ved, slänga den i vagnen tills den är full, köra upp till vedbon och lasta famnen full med ved igen och lada in den. Vedträ för vedträ. Kan säga att det sliter på ryggen och ger träningsvärk i benen. Hemmagym!!!!
 
Men det är roligt att få in veden och en härlig känsla att ha en ny fräsch vedbod! Timmervagnen fick några skivor i sig för att hålla "tätt" så det gick att använda den i stället för traktorskopan att förflytta veden med.
 
 
 
 
En och trekvarts stapel har vi fått in på tre fyllda vagnar. Och träningsvärk i benen som sagt..... en massa ved kvar i högen bakom lagårn, så det räcker nog en vinter!
 
I morgon blir det dock en vilodag fysiskt; vi jobbar oss upp till stugan. Väl där lär vi inte hinna göra så mycket mer än att elda, äta mat och sen bada bastu! Nice!!!!!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0