Bygga upp

Igår var jag på mitt första besök med de nya produkterna, och det kändes lite pirrigt. Man har en ordersedel, men inte full koll vilka produkter som är godkända av den här kedjan, vilka är det som funkar bra här, hur mycket av varje osv. Dock var butikschefen hjälpsam och tog bladet från mig och fyllde i vad han skulle ha. Uppskattas!
 
På torsdag eller fredag ska jag dit igen och plocka upp det hela.
 
Har ägnat dagen att gå igenom allt det nya och det är inte helt lätt, mycket info man saknar, men Rom får byggas efter hand. Ringt till lite kunder och berättat att det är jag som är den nya bulltanten. Det blir nog ok det här, kanske till och med bra i långa loppet.
 
Såklart sitter det kvar i huvudet det som hänt, men nu är det inte längre det sista på kvällen och första på morgonen jag tänker på.
 
I min almanacka finns det kloka ord för varje vecka och den här veckan känns det nästan som det var ett budskap till mig: "Går en sol ned för dig, så stå inte och se mot väster! Se mot öster!" Det gäller att försöka bygga upp sig själv igen.
 
Ensam och allena är jag på andra dagen, kära maken är i Östersund. Skulle göra mig en sallad till middag och då gå och hämta lite sallat i landet. Helt fascinerande hur sallat växer. När den får stå kvar. Den höga, som fortfarande går att plocka av (gjorde i kväll) såddes i maj och fick liksom bara bli kvar när vi åkte på semester. Den växer på höjden och har en grov stam, håller till och med på att börja blomma. Till vänster om den sallat som är sådd i juli och mer "normal".
 
 
På väg upp till huset igen i skymningen fick jag "syn" på huset i en ny vinkel på väg genom humleportalen..
 
 
Och så har vårt traktorgarage/förråd börjat byggas! Det börjar bli som en riktig gård det här med många olika byggnader, från de tidigare tre till nu snart fem.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0