Underbara dagar!

Vi kom tillbaka hem kvart i nio i kväll med ett lyckligt leende i ansiktet. Vi har haft det så alldeles fantastiskt bra!
 
Bröllopet var sådär riktigt romantiskt och vackert, med en strålande vacker brud och en stilig brudgum. Vigseln skedde i parken på Noors Slott, och vädergudarna var på brudparets sida. Inte för mycket sol, inte för lite.
 
 
 
 
 
Direkt efter åkte vi till marinan och gav oss ut med båten. Första natten spenderades i hamnen på Fjäderholmarna.
 
Dagen därpå njöt vi ute på havet i några timmar tills vi kom till Utö.
 
 
Väl där fortsatte vi med att bara vara, bara njuta. Lite rosé i solen (vatten också) till middag löjrom och champagne, gott grillat och myspys långt in på natten.
 
 
 
Ï går, måndag hyrde vi cyklar och cyklade till Stora Sand, som absolut gjorde skäl för namnet. Men rejält ringrostig var jag med cykling. Kom fram till att jag inte suttit på en cykel de senaste sju-åtta åren och det kändes. Rejäl cykeltur blev det också, så cykelvanan blev hyfsat uppdaterad. Timmarna på stranden och den medhavda lunchen var definitivt värt besväret att lära sig cykla igen! Faktiskt badade vi också, fast det säkert inte var mer än 16 grader därute i havsbandet.
 
 
 
På kvällen slog vi på stort och gick på restaurang och åt. Fantastiskt god mat med rökta räkor, oxkind och lite sött till efterrätt. Medan vi åt kom regnmoln, hällde ur sig och drog bort innan vi gick hem till båten igen.
 
Idag var det då dags för att lämna Utö bakom oss.
 
 
En härligt solig båtresa till Slagsta via Nynäshamn och Södertälje. Kastade sen snabbt in packning och oss själva i bilen för att landa här hemma, köra ett gräsklippningsrace tack vare den varma kvällen. Nu ompackning och upp till stugan igen i morgon bitti för att fram på sena eftermiddagen välkomna de nygifta och deras små sötingar upp dit!
 
Gott liv!!!!!
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0