Semesterjobb

Hej och hå vad tiden går! Livet här i stugan rullar behagligt på, tycker ibland att jag skulle lagt upp något här, men hittar inte riktigt tiden, däremellan tycker jag att jag inte har så mycket att komma med. Just eftersom livet går i en behaglig, upprepande lunk. Så är det, och så ska det vara.
 
 Ändå händer det ju såklart en del. Ett av projekten för sommaren var att fortsätta fönsterrenoveringen vi påbörjade förra året. Inte världens mest spännande eller bildvinnande projekt, men två fönster har jag renskrapat och strykt med linolja, sedan målat med linoljefärg i två olika blandningar med lacknafta och en första gång med ren linoljefärg. Återstår en strykning. Samma procedur som förra året med köksfönstren.
 
Arbetet med nya hallen avancerar; brädpanel har kommit upp på väggarna och jag har påbörjat grundmålningen.
 
 
Dörren dit in har tagits bort och öppningen gjorts lite större
 
På utsidan har en farstubro påbörjats, samt att några nya buskar ska få bädda in den nya entrén.
 
 
 
Vädret var trevligare mot oss de första veckorna, på sistone har det varit en hel del regn och moln.
 
Men några hyfsade dagar har vi haft även däremellan och vi försöker verkligen njuta av de fina stunderna omgivningen ger oss. En småmulen kväll när solen sken lite genom molnen blev solljuset till silver när det landade i sjön.
 
 
Slutligen ett par bilder på ett riktigt ogräs som vi nog ska gräva bort efter blomning. Blommar fint en vecka, men sprider sig som ett ogräs och invaderar allt omkring sig. En ros av någon sort. Vresros? Eventuellt hitta en ny plats till henne...
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0