Oduglig och värdelös

I fredags var vi på konferens med vår nya gemensamma uppdragsgivare. Det har känts lite svajigt och otydligt med detta sedan vi började och vi har på deras inrådan koncentrerat oss på ett av varumärkena som ingår. Tänkt att frågetecknen med de övriga skulle lösa sig så småningom.
 
På konferensen kändes det som en hel del bitar föll på plats, vilket såklart gjorde att man kände sig lite peppad.
 
Idag gick större delen av dagen åt till att försöka få ordning på all info och alla papper vi fick med oss hem. Det som hände var att de bitar man tyckt hade fallit på plats, inte låg kvar där längre.... Det är så fruktansvärt rörigt med vad som är godkänt och inte på de olika kedjorna, en del produkter levereras direkt från kedjornas lager, annat ska vi ta order på.
 
Vi hade hela köksbordet och halva köksgolvet fullt av papper som skulle hamna i något slag av strukturerad ordning i pärmarna.  Det enda som hände för min del var att jag kände mig som en fullkomlig amatör, oduglig, värdelös och totalt oförmögen att få till det hela. Prestationsångest en masse i kombination med den taskiga självkänsla livet har skänkt mig. Mådde inte så bra.
 
I mer eller mindre panik satte jag in en del av materialet i pärmen, resten har jag lagt i en röra i mitt arbetsrum.
 
 
Har jag tur så kanske tomten kommer och fixar det åt mig eller så kanske det helt enkelt bara försvinner och jag slipper fundera mer.... eller så får jag ta nya tag.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0