Ditten och datten

Vardagen börjar så smått tränga sig på, vädret hjälper till; betydligt kallare och sämre väder sedan vi kom hem, vissa dagar är det lite höstkänsla. Bra så egentligen, det svider inte lika mycket att kliva in i selen då.
 
Som vanligt är det lite mjukstart. Arbetsmaterialet jag saknade kom så småningom, har lagt i ordning den pärmen nu. De andra båda jag jobbar med har inte lika mycket nytt, så där funkar det ändå. Blev ändå några svängar ut i verkligheten i förra veckan, känns bra.
 
I morgon blir det en tur till Solna och övernattning hos Vickie och Sasha, ska bli mysigt och roligt att träffa dem igen! Anledningen är ett möte på onsdag förmiddag med en eventuell ny uppdragsgivare, vilket ska bli intressant.
 
I helgen hade vi besök av Kim och Markus, vilket också var superhärligt och roligt! Inget bubbel den här gången, men en hel del babbel - mycket viktigare!
 
En massa projekt har vi ju även här hemma - vi har ALLTID projekt. Fler än vad som kanske är nyttigt.... Det som är mest akut nu är en ny vedbod. Veden ligger fortfarande kvar ute sen i våras när den blev färdigkluven. Tanken var såklart att vedboden skulle blivit klar före semestern, men den blev inte ens påbörjad.
 
Men nu så! Fort gick det när väl det grundläggande blev klart. Ser kanske inte mycket ut för världen, men härifrån kommer det att gå hyfsat fort. Väggar och tak ska på, sedan kan vi lada in veden. Målning blir om vädret tillåter.
 
 
 
Det blir en enkel byggnad med glest satta väggbrädor för vedtorkningens skull och ett tak som sluttar bakåt. Som alltid med utomhusarbete hoppas vi på vädergudarnas tillmötesgående, så det går att få till resten hyfsat fort.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0